You are currently viewing Ny bil

Ny bil

Nu arbejder jeg med markedsføring til dagligt, men det betyder jo ikke at jeg skal være dårligt kørende. Derfor har jeg været på udkig efter en ny bil her på det seneste, og jeg skal love for der er mange valgmuligheder, for at sige det mildt. Jeg er klar over denne post ikke passer helt ind her på bloggen, men jeg ville gerne give det et skud. Måske der kommer mere af den her slags, måske ikke.

Tanken om en firmabil har strejfet mig, ligesom tanken om en privat har det. Taget i betragtning hvor meget jeg bruger bilen privat, så ender det nok med at bliver ad den vej, selvom det er en smule dyrere.

Problemet kommer så i form af om jeg skal lease eller købe eller måske endda flexlease? Der er efterhånden rigtig mange muligheder og det er ikke ligefrem med til at hjælpe på forvirringen.

Jeg hælder mest til at købe, da jeg har pengene til udbetaling, men næste spørgsmål er så hvilket mærke det skal være? Som udgangspunkt er jeg rigtig glad for tyske biler, og min Golf V har tjent mig godt, siden jeg købte den i 2006. Det gør dog ikke noget hvis bilen bliver en klasse større denne gang.

VWs Passat virker umiddelbart som det mest oplagte valg for mig, men en Audi A4 kunne også være interessant, selvom den koster 100.000 kr. mere, og er en smule mindre. Problemet er så nu hvilket udstyr jeg skal have i sådan en krabat.

Hvis du selv render med tanken om at købe en Passat, så har jeg fundet et godt review af den på Youtube.

Udstyret hos VW koster gerne lidt ekstra og især når ikke der er kampagne på det. Men det er nok nærmere et forhandlingsspørgsmål.

Passat starter i 300.000 kr, og op, så det kræver lidt udbetaling, men så får man også en del for sine penge! En anden ting der er vigtig, er at have styr på sin mekaniker, det er ikke sikkert jeg kommer til at bruge VW når der der gået 2 år, grundet lidt høje priser, mildt sagt.