You are currently viewing Kom godt i gang med cykling

Kom godt i gang med cykling

Det er ikke helt sæson endnu, men det er snart. Ligepludselig så skriver kalenderen forår, og så er det jo sådan set der man skal i gang med at få noget motion. Nu handler min blog her mest om tips til markedsføring med mere, men der skal vel være plads til en afstikker eller to? Det vil jeg alt fald mene.

Det skal kort sagt handle om motion i dag. Nu er jeg blevet den glade ejer af en bil, men en cykel er også noget jeg godt kunne tænke mig. Jeg har et eksemplar i forvejen, men kæden er vist mere end bare rusten, så det er nok ikke den jeg skal tage de lange ture på.

Enkelte vælger endda at cykle her i den kolde vinterperiode, selvom vejret på ingen måde byder op til det, ligesom det er uendelig koldt. Jeg synes det brænder i lungerne, når der cykle si minusgrader.

Kom godt i gang

Jeg sidder ofte ned i løbet af en dag, og det kan i sig selv være meget anstrengende, da man ikke får sig rørt, og det betyder også at blodet ikke får lov at cirkulere på helt samme måder, som ellers. Det er også en af grundene til jeg gerne vil begynde at cykle lidt i den sparsomme fritid jeg har. Mangler du inspiration til at blive en god rytter, så tjek siden her ud!

 

Et opslag delt af Marion Vlt (@marion.vlt) den

Alle kan derudover være med når det kommer til cykling, også kvinder, selvom det måske er en sport, der mest tiltrække mænd. Det handler nemlig også meget om vægt, når man skal i gang på cyklen, og her kan det nemt være en fordel at være en kvinde.

Gå aldrig ned på udstyr

Når det kommer til at cykle, er det vigtigt at udstyret er på plads, sådan er min opfattelse det alt fald. Jeg har planer om at købe en mellemklasse cykel, og den må koster højst 10.000 kr., det kan også lade sig gøre at finde helt fine cykler, ti langt under den pris. Der er f.eks. DBA hvis det skal være brugt eller FriBikeShop hvis det skal være nyt.

Jeg håber min plan lykkedes og at jeg finder den helt rigtige cykel, men jeg har heldigvis helt frem til foråret, så der er god tid endnu.