You are currently viewing Gratis backlink tjekker

Gratis backlink tjekker

Hvis du har brugt noget tid på søgemaskineoptimering, så har du nok hørt om linkbuilding mange gange. Linkbuilding handler om, hvordan du laver gode interne og eksterne links.

Men ofte vil du få links fra andre hjemmesider, uden at du ved det, da du ikke har spurgt om dem. Derfor er det vigtigt, at du holder øje med, hvem der linker til dig.

Desuden kan du få værktøjer, som kan holde øje med dine konkurrenter og på den måde, ved du, hvordan du kan slå dem.

Sådan kan du tjekke din hjemmeside

Der er en række værktøjer og mange af dem tilbyder, at du kan tjekke din hjemmeside gratis for en periode.

Med et værktøj som ahrefs.com kan du få lov at tjekke din hjemmeside gratis i 14 dage. Det er en god start, hvis du gerne vil vide, hvad der sker med din hjemmeside.

Med et program som SEO Spyglass, kan du faktisk bruge gratis. Men hvis du vil gemme dine links, så skal du betale for det. Så hvis du hele tiden tjekker dine hjemmesider, så bliver du nødt til at købe det. Men det er pengene værd at købe et eller andet program, hvis du skal arbejde seriøst med søgemaskineoptimering.

Hvorfor skal jeg tjekke mine links?

Når du skaffer links, så ved du, at du har fået dem. Men nogle gange fjerner hjemmesider dem igen, og det fungerer ikke sådan, at de har tænkt sig at fortælle dig om det. Her er det vigtigt, at du selv holder øje med det, så du kan kontakte dem, hvis de bryder den aftale, som I har lavet sammen.

Herudover er det godt at henvende sig til, som linker til dig, uden at du har spurgt dem, så I kan få et godt forhold til hinanden. For der er en god mulighed for, at du kan lave noget med en person, som allerede gider linke til dig.

Desuden bliver du nødt til at holde øje med, om nogen sender dårlige links din vej. Der er blandet holdning til, om det virker at skade andre SEO, men det er ikke en risiko, så du bør løbe. Så hvis du finder dårlige links til din hjemmeside, så er det vigtigt, at du får dem fjernet med det samme. Hvis du har oplevet det, kan du tjekke Googles guide til det.

Hvis du vil optimere din hjemmeside, skal du i gang med at lave seo på den, så du kan komme højere op på Google. Så start med at undersøge din hjemmeside og find ud af, hvem der linker til dig.

Skriv et svar