You are currently viewing Forkæl dig selv med en oplevelse

Forkæl dig selv med en oplevelse

Det skal ikke kun handle om den travle hverdag og uanede mængder af arbejde som skal løses. Der er skal være plads til hyggen og plads til at give sig selv nogle gode oplevelser. Her kunne det være rigtig godt hvis især forretningsmanden læste med.

Pas på dig selv

Personligt så har jeg en meget travl hverdag, med et væld af forskellige ting der skal nåes, og gerne indenfor et bestemt tidsrum for at gøre det hele endnu værre. Det er umiddelbart sådan jeg tænker de fleste har det, men ofte glemmer man sig selv, som jeg fik nævnt i introen og det er så der at det for alvor bliver farligt. For så går det galt, alt for nogle.

En sygdom som stress er bestemt ikke noget man skal række tunge af, det er en dybt alvorlig tilstand som betyder at man kan miste både sit arbejde, venner, familie og i sidste ende sig selv, hvis ikke der bliver sat en stopper for tids nok.

Stress bliver ofte kaldt for den stille dræber, da den har det med at sætte ind på de mest uventede tidspunkter, gerne når folk mindst venter det. Når stress rammer, er det ofte kamufleret i form af symptomer der kunne være helt almindelige tilstande. Det kan være dårlige mave, kløende næse, ondt i maven osv. Rastløshed og søvnløshed er dog to ting der skal holdes ekstra godt øje med!

Hvad kan du selv gøre?

Hvad kan du så gøre for at komme det her til livs? Selv har jeg været ganske tæt på at det gik fuldstændig galt, og det sidder stadig i mig den dag i dag, 4 år efter. Det handler virkelig om at passe på sig selv. En måde at gøre det på kunne f.eks. være at give sig selv en spændende oplevelse i gave? Et godt sted at finde inspiration kunne være hos “DuGlemmerDetAldrig“. Ikke dermed sagt at der ikke er andre steder og muligheder. Måske en god tur i skoven kan gøre underværker? Eller en tur på et spaoptold? Det er godt nok en kliche, men stadig. Det er kendt for at virke rigtig godt!