You are currently viewing En tur til DEF CON i Las Vegas

En tur til DEF CON i Las Vegas

Dette blogindlæg har ventet længe på sig siden jeg for 3 måneder siden var en tur i USA til DEF CON. Hvis du ikke kender til DEF CON så er det verdens største hacker event, og hvert år deltager mere end 25.000 mennesker i dette event der holdes over 3 dage i Las Vegas.

Nu tænker du sikkert, hvorfor deltager du i et event for hackere? Jo jeg kom på ideen efter jeg havde arbejdet en del sammen med en række programmører der også gerne ville afsted, for ud over at være centrum for mange spændende oplæg indenfor IT Sikkerhed, så er det også en oplagt mulighed for at få et indblik ind i hvad der sker på internettet.

Jeg har en stor interesse i IT, som strækker sig ud over mit arbejde. Men hvert år kommer jeg ud over ny viden, også hjem med nye kontakter og oplevelser for livet. Jeg valgte i år at spice det lidt op med en række udflugter nær Vegas og så udvidede jeg min tur fra 5 dage til 7 dage. At komme en tur til Grand Canyon har længe været en drøm og Death Valley levede også op til rygterne med en temperatur på godt over 50 grader den dag jeg kom forbi.

Indlægget her er faktisk ikke en reklame for eventet, men en opsang om at du skal dyrke dine interesser og turde at springe ud i nogle ting. Det behøver ikke altid at handle om hårde kontanter og er der mulighed for at udbygge dit netværk i nye retninger så grib den! Det er ofte her du lære de spændende nye ting og kommer lidt ud af den bobel man hurtigt sidder i til hverdag.

Læste jeg kun blogs omkring SEO optimering og digital markedsføring, ville nye digitale trends hurtigt kunne gå min næse forbi og når jeg så skal til at arbejde med markedsføring af dem er jeg pludseligt bagefter på point. Min årlige tur til DEF CON er derfor en kombination af afslapning og en mulighed for at beholde min edge.