You are currently viewing De 5 bedste danske blogs om online markedsføring

De 5 bedste danske blogs om online markedsføring

Hvis du starter Google op finder du hurtigt tonsvis af engelske blogs der omhandler online markedsføring, men hvor nogle tendenser, platforme og værktøjer direkte kan overføres er der mange ting der er anderledes fra store USA til lille Danmark. Det kan derfor være en god ide at læse noget lidt mere lokalt tendenser, og det er her at det kan være en fordel at følge nogle af de danske blogs der taler om online markedsføring.

Jeg har samlet 5 af mine favoritter her under der favner bredt, men der er flere hundrede der ude, så det er bare om at komme igang med at søge hvis du ikke får bid her på listen.

1. Antphilosophy

Antphilosophy er en blog af Mikael Reick og startede egentligt med fokus på Affiliate markedsføring. Efterhånden som hans projekter og siden udviklede sig stod det dog hurtigt klart at det er et af de steder du finder de mest spændende interview, cases og konkrete artikler på markedet.

Bloggen opdateres ikke ofte, men når der kommer nyt content er det værd at læse.

 

2. HelloSEO Bloggen

Vil du være opdateret på de nyeste tendenser indenfor SEO i Danmark? Så er bloggen hos HelloSEO din ven, der giver dig alle de informationer du har behov for så du kan følge med. Google kan hurtigt ændre taktik eller rulle en ny funktion ud og man ved aldrig hvornår det sker i hvilke lande, det er derfor lækkert at kunne læse det hele på en samlet blog.

 

3. Bigum&Co Bloggen

Sociale Medier fylder en stor del af billedet indenfor online markedsføring og deres andel er ikke blevet mindre i takt med at Snapchat, Instagram og Facebook er vokset fra små platforme til noget alle har i lommen. Bigum&Co er et af de firmaer der har helt styr på hvad der sker indenfor de sociale platforme og fra tid til anden deler du ud af deres guldkorn på bloggen.

 

4. Marketing Brief

Selvom den ikke helt gælder som en blog er denne podcast fra Halfdan Timm og Emil Kristensen værd at tage med og de fleste af deres podcasts har da også små lister med noter du kan bruge hvis du ikke vil høre et helt podcast eller til at du kan gemme efter du har hørt det.

 

5. Pottercut

Ib Potter er en af de personer der arbejdede med markedsføring før de fleste af os der er født i den digitale tidsalder kunne kravle og han fortjener derfor en plads her på listen. Pottercut er ligesom Marketing Brief primært en podcast og kan du lide podcast formatet er det de 2 danske podcasts du skal følge. Vil du hellere læse er Pottercut også værd at lægge et besøg forbi.

Mangler der nogle på listen? Smid en kommentar med de danske markedsføringsblogs du følger!