You are currently viewing Brug din formue rigtigt

Brug din formue rigtigt

I dag skal det handle om et emne jeg synes er relativt spændende, nemlig penge eller økonomi som det også er kendt som! Det skal handle om privatøkonomi og jeg har ikke tænkt mig at gå i sønderlemmende dybe detaljer, da det meget hurtigt bliver langhåret, så vi holder det simpelt.

Alle kan være med!

Første skridt handler om penge! Det er noget af det vigtigste og så alligevel ikke. For alle kan være med, også dig der ikke nødvendigvis har en større formue. Det handler ikke kun om penge, men om måden de investeres på. Jeg er ikke ekspert på området, det skal jeg gøre klart, men jeg har en hvis forstand på det, og er ligeledes ved at blive klogere på selvsamme. Det er svært og det er udfordrende, men med den rette mængde arbejde skal man nok nå målet.

Til at starte med så kig på hvor meget du har stående, her til sjov og ballade. Det behøver ikke være flere hundredetusinde kroner, men der skal alligevel være en sjat før det bliver sjovt. Lad os sige du har 30.000 kr. stående til sjov og spas. Så langt så godt. Nu er det så tid til at du skal se på hvad de kan bruges på og hvordan de skal bruges. Hvad tænker du er værd at smide penge efter?

Find et sted at investere

Det er nu tid til det vigtigste punkt, nemlig stedet hvor alle dine spareskillinger skal investeres. Mulighederne er mange, det samme er faldgrupperne, og dem er der desværre ofte flere af. For sådan er verden skruet sammen.

Start med at se på hvad du har råd til at smide i puljen. Det er ikke alle som kan kaste 50.000 kr. efter sådan et projekt, men har du måske 30.000 kr. stående, så er det fint også. Det giver mulighed for at investere i en noget lejebolig f.eks. eller måske i en spændende aktie du synes om. Mulighederne er som bekendt mange. Selv leger jeg med tanken om at smide ca. 40.000 kr. efter en spændende virksomhed, som jeg virkelig ser et potentiale i, men det er en meget risikabel investering.

Men det er et farligt game, så det handler om at være opmærksom! Held og lykke ønskes der herfra!